Sælg dit genbrugstøj hos os

Lukket for indlevering
 

Har du klædeskabet fyldt med lækkert tøj, som du bare ikke får brugt?
 

Måske er det ikke længere den rigtige størrelse, eller måske er det alligevel ikke helt din stil.
 

Men det vil helt sikkert falde i en andens smag, og ved at sælge det videre er du ikke alene med til at gøre noget godt for miljøet, du er også med til at gøre en anden kvindes klædeskab glad.

Hvor meget kan du sende, og hvad koster det

Det er gratis at få sine varer på Secondhandoutfit.dk. Du kan aflevere eller sende 15 af dine varer ad gangen. Det er dog en god idé at være opmærksom på sæsonen, så du ikke sender korte shorts i januar eller skijakke i juni. 
OBS: Sælger du tøj i str. 42-64 er det ofte muligt at aftale aflevering/forsendelse af mere end 15 varer - skriv til os på info@secondhandoutfit.dk, så vi kan tage dialogen derfra.

 

Vi forbeholder os retten til at sortere i det tøj, du sender til os, da vi vurderer, hvad vi tror på, vi kan sælge på webshoppen til glæde for både dig, en ny køber og os. Vi tager desuden KUN varer ind fra røgfri hjem.
 

Vi fastsætter prisen på dine varer. De ligger på webshoppen i 3 måneder, hvorefter prisen reduceres med 25-50%, hvis varen ikke er solgt.
 

Priser
Vi skal mindst kunne sælge dine varer for 100 kroner på webshoppen. Hvis vi vurderer, at det kan vi ikke, vil varen blive valgt fra. 

 

Du vil kunne finde varer til under 100 kroner på webshoppen, men umiddelbart er det ikke varer taget i kommission; det vil være tøj, vi eksempelvis har modtaget som donation, eller som vi evt. selv har fundet på diverse markeder.
 

Som sælger får du 50% af den pris, vi fastsætter dine varer til (se evt. priseksempler på tilsvarende varer på webshoppen).
 

Sælger vi dine varer til 1500 kroner eller derover, får du 60% af salsprisen.
 

Stand på dine varer
Der er rigtig mange forespørgsler på at blive sælger - og til tider er der endda en længere venteliste. Derfor er der ét krav til dig som sælger; at dine varer en slagsklar, når du afleverer eller sender dem til os. Med salgsklar mener vi:

 • Tøjet er nyvasket og uden lugt af fx røg, sved eller jordslået lugt
 • Tøjet er strøget
 • Tøj og sko er uden fejl, mangler eller andre brugstegn (fnuller, huller, manglende knapper/størrelsesanvisning/mærke, løbne tråde, skrammer, meget slid under såler osv.).
 • Tøjet er ikke ændret - fx lagt bukser op osv.

Er disse parametre ikke overholdt, vil tøjet blive fravalgt - også selvom der er tale om gode varer fra gode mærker, som sandsynligvis ville blive solgt. En god tommelfingerregel er, at du kun sender/afleverer varer i en stand, som du selv ville have lyst til at købe dem i.
 

Forsendelse eller aflevering
Husk at pakke dine varer forsvarligt ind, når du sender til os. Brug fx en kasse eller en forsendelsespose. En almindelig plasticpose går for nemt i stykker, og dermed vil dine varer sandsynligvis enten gå tabt i transporten eller gå i stykker.

Ønsker du en pakkelabel tilsendt fra os, kan du finde de to fragtmuligeheder her.
Vær opmærkom på, at du ikke kan bestille en fragtlabel til salg af varer uden at have været i dialog med os på mail først.

Vil du modtage en label fra os, er det er vigtigt, at du læser krav til vægt og mål på den af fragtmulighederne, du vælger ovenfor.
Sender du selv, bestemmer du selv, hvor meget pakken må veje og koste, og om du sender med DAO, GLS eller PostNord.

Er du i nærheden af Kolding, har du også mulighed for at aftale en tid til at komme og aflevere dine varer.
Skriv en mail til info@secondhandoutfit.dk for at aftale nærmere.

Hvad vælger vi fra

Vi vælger altid følgende varer fra:

 • Gallakjoler
 • Ægte pels
 • Undertøj
 • Varer fra supermarkeder (VRS, Esmara, Up2Fashion, Coop, Jackie osv)
 • Varer fra Shein


Bemærk de mærker, som der er stor risiko for, at vi vælger fra:
H&M, Only, Vero Moda, Pieces, Gina Tricot, Vila, varer uden mærke osv.
Der er selvfølgelig undtagelser i denne gruppe af mærker; særligt hvis det er en style med ekstra fint print/motiv, eller hvis varen er ny med prismærke.

Skal dine varer retur eller doneres

Efter cirka 3 måneder på webshoppen bliver dine varer sat ned med 25-50%, hvis de ikke er blevet solgt. Efter yderligere 3 måneder fjernes dine varer fra webshoppen. Ønsker du at få dine varer sendt retur, hvis vi sorterer det fra, eller hvis det ikke bliver solgt i løbet af salgsperioden, skal du notere det i en mail til os (se mere info længere nede). Det koster 70 kroner til returfragt, som indbetales på MobilePay, når du bliver oprettet som sælger.
 

Vi samler sammen, så hvis vi fravælger noget, bliver det returneret efter cirka 6 måneder sammen med de varer, som evt. ikke er blevet solgt.
Ønsker du ikke at få dine varer retur, bliver de doneret til Kræftens Bekæmpelse Genbrug i Kolding.
 

Vi ser selvfølgelig helst, at du ikke har dine varer til salg andre steder, mens de er på secondhandoutfit.dk. Det tager tid at tage billeder, lave beskrivelser og lægge varer på webshoppen, og vi viser også diverse varer på vores sociale medier.

Skulle du alligevel ønske at få dine varer retur, inden de første 3 måneder er gået, kan det ske mod et gebyr på 300 kroner uanset om der er tale om 1 eller flere varer.

Hvad får du for pengene

Når vi modtager dine varer, modtager du en velkomstmail fra os.
Mht dine varer gennemgår vi dem grundigt for at sikre, at der ikke er fejl eller mangler, som du ikke selv har opdaget. 
 

Herefter styler vi varen enten på gine, platform eller model og tager billeder - både så man kan se varen i sin helhed, og så man som køber kan se detaljerne. Når billederne er redigeret, er vi klar til næste step.
 

Her får varen sit varenummer og får nummeret sat på, så vi nemt kan finde det, når varen bliver solgt.
 

Vi laver også en grundig beskrivelse af varen og tager mål, hvorefter processen med at lægge billeder og beskrivelse på webshoppen går i gang.

 

Hver dag udvælger vi varer og outfits, som bliver vist på Facebook og Instagram på både opslag, videoer, reels og stories. Udvælgelsen sker vilkårligt og afhængig af sæson.


Trendsales
Secondhandoutfit.dk er desuden oprettet og verificeret på Trendsales som virksomhed via CVR-nummeret. Her udvælges visse varer, som bliver sat til salg på kanalen - selvfølgelig til samme pris som på webshoppen, og som sælger får du nøjagtig det samme ud af det, som hvis dine varer bliver solgt direkte på webshoppen. 
Vi har valgt Trendsales for at udbrede kendskabet til Secondhandoutfit.dk så meget som overhovedet muligt udover de betalte annoncer, vi kører på diverse online platforme.

Udbetaling

Perioden for salg løber fra 1. i måneden til den sidste dag i måneden. Fx fra 1. januar - 31. januar.

Herefter går der 14 dage, inden beløbet indsættes på din konto, da vi har 14 dages returret på købte varer.

Du modtager en mail den 15. i hver måned, hvor du bliver oplyst om dit salg i den forgangne måned. Det er også denne dag (eller første hverdag herefter), at dit tilgodehavende bliver udbetalt.

Sådan foregår det

Hvis du ønsker at sælge dit tøj gennem os, kan du kontakte os på info@secondhandoutfit.dk.
 

Her skal vi bruge følgende oplysninger fra dig:
 

 • Fornavn og efternavn
 • Adresse inkl. postnummer og by
 • Telefonnummer
 • Email
 • Reg. nr og kontonr.
 • Antal varer, du ønsker at sende
 • Størrelser på tøj og sko
 • Ønsker du at få dine varer retur efter ca. 6 måneder (det evt. fravalgte samt det, som ikke er blevet solgt)?
  OBS: Det er vigtigt, at du svarer på alle ovenstående spørgsmål i den mail, du sender til os.
   

Herefter kontakter vi dig og aftaler nærmere. Hvis du vælger at modtage en pakkelabel fra os, indbetales 70 kroner på MobilePay, og når betalingen er gået igennem, modtager du en email fra os med en pakkelabel, som du skal printe ud og sætte på pakken.
Det er vigtigt, at pakken max vejer 10 kilo og overholder disse mål, da det ellers giver en bøde fra GLS:

 • Maks. 200 cm på længste side
 • Maks. 300 cm i længe + omkreds

Herefter skal du aflevere pakken hos din nærmeste GLS pakkeshop. Husk, at du også selv kan aflevere i Kolding.

Du kan se en oversigt over GLS pakkeshops her.
 

Vi glæder os til at høre fra dig og til at sende dit tøj videre til en anden, som uden tvivl bliver glad for det.

 

Det med småt
Bemærk; når du indsender ovenstående oplysninger, accepterer du samtidig, at dine oplysninger opbevares hos os og gemmes i op til 6 måneder efter dit sidste tøjsalg / dine ikke-solgte varer er returneret til dig. 

Dine data videregives ikke til tredjepart, de opbevares udelukkende hos secondhandoutfit.dk 

De oplysninger, secondhandoutfit.dk opbevarer om dig, er udelukkende for at kunne returnere dine ikke-solgte eller fravalgte varer til dig samt at udbetale de beløb, som du måtte sælge for på secondhandoutfit.dk

Når du bliver oprettet som sælger, accepterer du samtidig de retningslinjer, secondhandoutfit.dk har vedrørende salg af varer på webshoppen – se ovenstående.
 

Bemærk; alle varer i kommission er indleveret på eget ansvar. Vi gør alt for at passe på dine ting, men skulle det ske, at en vare forsvinder i kommissionsperioden, får pletter, går i stykker eller bliver reklameret over, er det din egen indboforsikring, som skal dække.

 

Kom videre til shoppen her