Hvilket tøj kan jeg finde på Secondhandoutfit.dk?

Hos os finder du nøje udvalgte dame styles i str. 36-64 samt sko og accessories.

Du finder både high end mærker og de lidt mere almindelige mærker.

Hvordan er standen på tøjet?

Vi går meget op i at kigge varerne efter for at sikre, at der ikke er huller, pletter, fnuller eller andre mangler på de ting, vi sætter til salg på webshoppen. 

Skulle vi have overset noget og aligevel kommet til at sende en vare til dig, som har en mangel, må du endelig kontakte os på mail info@secondhandoutfit.dk.

Det er ikke en garanti, at tøjet er vasket, da vi af miljømæssige hensyn ikke vasker samtlige stykker tøj, som kommer ind til os. Vi opfordrer dog vores sælgere til at sørge for, at tøjet er nyvasket, strøget osv., når de sender tøj til os. 

Hvor hurtigt får jeg mine varer?

Vi sender din ordre senest dagen efter din bestilling - dog kan der gå lidt længere tid i weekender og helligdage.

Hvordan foregår levering?

Vi sender med

  • GLS pakkeshop og hjemmelevering
  • DAO pakkeshop og hjemmelevering
  • PostNord pakkeshop og hjemmelevering
  • Bor du i postnummer 6000, leverer vi til din dør for 25 kroner
  • Du kan også vælge Click and Collect i Kolding

Der går som regel 1-4 hverdage fra din bestilling, til dine varer lander hos dig.

Køber du for mere end 499 kroner, skal du ikke betale fragt til pakkeshop - det er på vores regning.

Hvordan kan jeg sælge mit tøj hos secondhandoutfit.dk?

Det kan du ved at kontakte os og fotælle, hvad du gerne vil sælge. Det er gratis at blive oprettet som sælger hos os.

Ønsker du at få dit tøj retur, hvis det ikke bliver solgt i løbet af 3 mdr, koster det 75 kroner i retur-porto. Beløbet skal indbetales ved tilmelding.

Vi skal mindst kunne sælge dit tøj for 100 kroner på webshoppen. Hvis vi vurderer, at det kan vi ikke, vil tøjet blive valgt fra.
Kig gerne på webshoppen for at se pris-eksempler.

Du vil kunne finde tøj til under 100 kroner på webshoppen, men det vil ikke være tøj taget i kommission; det vil være tøj, vi eksempelvis har modtaget som donation, eller som vi evt. selv har fundet på diverse markeder.

Læs evt. mere her.

Hvad får jeg for pengene som sælger?

Når vi modtager dine varer, genemgår vi dem grundigt for at sikre, at der ikke er fejl eller mangler, som du ikke selv har opdaget. Finder vi fejl, bliver varen valgt fra.

Herefter styler vi varen enten på gine, platform eller model og tager billeder - både så man kan se varen i sin helhed, og så man som køber kan se detaljerne. Når billederne er redigeret, er vi klar til næste step.

Vi laver en grundig beskrivelse af varen og tager mål, hvorefter processen med at lægge billeder og beskrivelse på webshoppen går i gang.

Hvad kommer på de sociale medier?

Hver dag udvælger vi varer og outfits, som bliver vist på Facebook og Instagram på både opslag, videoer, reels og stories. Udvælgelsen sker vilkårligt og afhængig af sæson.

Hvad sker der med det tøj, I sorterer fra?

Det tøj, vi sorterer fra, og som I ikke ønsker at få tilbage, donerer vi til Kræftens Bekæmpelses Genbrug i Kolding.
Det vil selvfølgelig være tøj, som er fint og brugbart, men som vi vurderer, at vi får svært ved at sælge på webshoppen.

Bemærk de mærker, som der er størst risiko for, at vi vælger fra, er blandt andet:
Coop, Esmara, VRS, H&M, Only, Vero Moda, Jackie og Vila.
Der er selvfølgelig undtagelser; særligt hvis det er en style med ekstra fint print/motiv, eller hvis varen er ny med prismærke (dette gælder dog ikke supermarkedsmærkerne Coop, Esmara, VRS og Jackie).

Hvor er min faktura?

Vi sender ikke en fysisk faktura med i din pakke. For at skåne miljøet mest muligt, modtager du din faktura på mail, når din bestilling er håndteret hos os.

Tænker I på miljøet ved forsendelse?

Når vi sender dine varer, bruger vi forskellig emballage afhængig af, hvad og hvor meget, du har bestilt.
 

Har du lagt en stor ordre hos os, bruger vi papkasser, som allerede har været brugt til noget andet. Vores pakketape er desuden miljøvenlig i både lim og plasttype.
 

Lægger du en orde, som kan være i en forsendelsespose, bruger vi emballageposer af bioplast som et miljørigtigt alternativ til almindelig plastic.
 

Poserne består delvist af sukkerrørsplast (55-95 %) og delvist almindelig plast. Sukkerrør (som vokser i Sydamerika) vokser hurtigt og er derfor CO2 neutraliserende. Samtidig erstattes den olie, man normalt bruger til fremstilling af plast, med biobaseret olie fra planterne.
 

Du får også et lille klistermærke på din ordre, og her fremstår det brune klistermærke-papir lidt rustikt, da det er lavet af genbrugspapir.